Genel Duyurular
03.10.2022

Teknofest Uluslararası Serbest Görev İHA Yarışması-Kütahya

Teknofest kapsamında 9-14 Ağustos tarihleri arasında Kütahya Zafer Havalimanında gerçekleştirilen Uluslararası Serbest Görev İHA yarışmasında okulumuz İHAMER bünyesinde çalışan ÇAKIN ve AVİS takımlarımız finalist olmaya hak kazandı. Takımlarımızın özverili çalışması ve gayretleri sonucu ortaya çıkardığı İnsansız Hava Aracı sistemleri sergi ve yarışma alanında büyük ilgiyle karşılandı. Yarışma alanında takımlarımızı ziyaret eden Tübitak Başkanımız Prof. Dr. Sayın Hasan Mandal heyecanımıza ortak oldu. Takımlarımıza ve projelerine olan ilgisinden ve ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ederiz. Kütahya Altıntaş Belediye Başkanı Sayın Arif TEKE de  yarışma alanında öğrencilerimizi ziyaret etti ve projeleri hakkında bilgi aldı kendisine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Kütahya Zafer havalimanında yarışma boyunca karşılaştığımız yoğun ilgiden ve desteklerinden ötürü tüm ziyaretçilerimize minnettarız.