Genel Etkinlikler
29.06.2022

THK Havacılık Festivali

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İnsansız Hava Araçları Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak 25-26 Haziran tarihlerinde, Türk Hava Kurumu Eskişehir İnönü Havacılık Eğitim Merkezi'nde bu sene ilki gerçekleştirilen THK havacılık festivalinde yerimizi aldık. Festival boyunca üniversite standımızda havacılık sevdalarına üniversitemiz ve İHAMER'in tanıtımlarını gerçekleştirdik. Tasarımları ve icra edecekleri görevlerle ön plana çıkarak festival boyunca oldukça dikkat çeken projelerimize her yaştan havacılık tutkununun ilgisini görmek bizi oldukça onurlandırdı. Standımıza olan yoğun ilgiyi karşılamak ve tüm katılımcıların aklında ve kalbinde yer edinebilmek için çokça gayret ettik. Atalarımızdan bize miras kalan bu tarihi mekanda havacılık sevdalılarıyla bir araya gelerek havacılığa olan ilgimizi geleceğe taşımak ve hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek adına motivasyonumuzu ve takım ruhumuzu tazeleme fırsatı elde ettik. Festival esnasında standımızı ziyaret edip bizi onurlandıran THK Kayyum Heyeti Başkanı Sn. H. Abdullah Kaya'ya, Üniversitemiz Rektörü Sn. Hasan Erbay'a, Üniversitemiz Genel Sekreteri Sn. Ahmet Koçyiğit'e ve Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Sn. Ramazan Çelikkaya'ya ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.